Alghero

Sardegna Urban greening
Revsion #4: viewed 3160 times
2011
2050

major changes have occurred in particular in the 'school building, which has been revolutionized, and some changes were also made to the tower Sulis and the hotel.

Changes:

-school building: the old form is superseded by creating two hills HCE also act as shops, the building is suspended above them, taking the form of a tree. The trunk holds it up and hides logins, instead of the trees supporting the floors

Sulis-tower: the walls become movable and follow the motion of the winds, varying their inclination;

-Hotels is adding a green walkway that connects the park with the building, a frame of steel pipes and grates create a series of terraces in the more sinuous' carry the wastewater to be recycled; Hotel,finish

It is located in a ground floor restaurant and a bar while the top floor, thanks to the metal structure, is formed a conference room and a bar with outdoor terrace; Panoramic Terrace

Materplan: Masterplan

Gian Pietro Exam Tablet: -part 1 Gian Pietro's tablet: part 1 -part 2 Gian Pietro's tablet: part 2 -part 3 Gian Pietro's tablet: part 3

Michele Exam Tablet -part 1 workshop with Martin Haas -part 2 revision with Thomas Auer